Действията на Русия по извънредната ситуация в Северен поток“ ще

...
 Действията на Русия по извънредната ситуация в Северен поток“ ще
Коментари Харесай

Лавров: Русия няма да допусне националните разследвания за Северен поток да бъдат изключени

 Действията на Русия по изключителната обстановка в „ Северен поток “ ще бъдат ориентирани към попречване на „ подскачане “ на националните следствия, тази тематика надалеч не е затворена, сподели съветският външен министър Сергей Лавров на конференция в четвъртък.

„ Следващите ни стъпки ще бъдат да запазим тези национални следствия ”, съобщи още Лавров.

В тази връзка Лавров добави, че Русия осъзнава " способността на Запада да лъже и да дава обещание нещо на синьо око и за следващ път да показва хронична некадърност за договаряния ".

Той добави, че западните страни в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации са " извъртали и избягвали ", тъй че независимо следствие на " Северен поток " да не бъде утвърдено.

„ Наистина беше забавен, назидателен и осведомителен театър за това по какъв начин западните страни се измъкнаха, единствено с цел да не одобрят инструкцията към генералния секретар да провежда независимо, обективно, транспарантно следствие на явни терористични офанзиви, които бяха осъществени против газопроводите " Северен поток ". Всички схващат, че това са терористични офанзиви ", добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР